Video: Da julen for alvor kom til Holbæk

Fredag blev juletræet i Ahlgade tændt. Foto: Alex Christensen.

Fredag blev juletræet i Ahlgade tændt. Foto: Alex Christensen.


Vi ved hvornår julen slutter – til påske. Men det er lidt mere diffust hvornår julen begynder.

Som vi tidligere har vist, så begyndte julen for de handlende allerede tilbage i september. For andre er det 1. december eller 1. søndag i advent, der i år er samme dag, som markerer starten på julen. Men man kan måske også bruge juletræet i Ahlgade som en rettesnor; når træet tændes, begynder julen. I så fald begyndte julen fredag, for da kom selveste Julemanden til Holbæk ombord på skibet Emma og blev herefter fulgt op til det store juletræ foran Grand-bygningen af et stort opbud af mennesker. Her holdt borgmester Christina K. Hansen tale, inden Julmanden med hjælp fra de mange fremmødte fik tændt juletræet.

I videoen herunder, kan du se Julemandens ankomst, borgmesterens tale og træets tænding. Og så har det også det korteste interview i Holbaekonline.dks historie, da vores reporter spørger borgmesteren hvem man kan tro mest på; Julemanden eller politikerne i Holbæk Kommune…

Se med og lad julestemningen indfinde sig….

En kommentar

 • Hanne

  Ønsker for juletiden.

  Det havde vor borgmester – gode, sande og dejlige juleønsker, f.eks. “Vi skal passe på hinanden” netop her i juletiden. Og det er jo så sandt, som det er sagt.

  Mit juleønske er, at alle de samme gode, sande og dejlige ønsker vil være, at
  “Vi passer på hinanden alle de øvrige 11 måneder af året”.

  God jul og godt NYT ÅR til kommunen – både til politikere og til forvaltning.

Leave a Reply