16. juni 2024

Foto: Rigspolitiet.

I løbet af bare tre timer blev en 27-årig mand fra Holbæk taget to gange i at køre kørsel, selvom han var påvirket af narkotika.

Den første gang var kl. 11.35 da han blev standset på Holbækmotorvejen ved Holbæk. Narkometertesten indikerede, at han var påvirket af kokain under kørslen, så han blev anholdt og sigtet for kørsel i narkotikapåvirket tilstand, hvorefter han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og løsladt.

Men, politipatruljen, der havde anholdt den 27-årige kl. 11.35 kunne konstatere, at det ikke afholdt den 27-årige fra at sætte sig bag rattet på en bil igen. For klokken 14.40 genkendte patruljen den 27-årige, da han kom kørende ad Landevejen i Tuse.

Igen blev den 27-årige standset, sigtet for kørsel i narkotikapåvirket tilstand og anholdt. Og igen blev der udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse, hvorefter han igen blev løsladt.