15. juni 2024
Foto: Holbæk Kommune

Lene Magnussen starter som ny direktør i Holbæk Kommune pr. 1. december. Foto: Holbæk Kommune.

Foto: Holbæk Kommune
Lene Magnussen starter som ny direktør i Holbæk Kommune pr. 1. december. Foto: Holbæk Kommune.

Nu er afløseren for direktør Ulrich Schmidt-Hansen fundet. Det bliver den 47-årige Cand.scient.adm. Lene Magnussen.

Lene Magnussen kommer fra en stilling som direktør i Lyngby-Taarbæk Kommune, hvor hun har været siden 2016 med ansvar for områderne uddannelse, pædagogik, social indsats, borgerservice, unge og arbejdsmarked. I Holbæk Kommune får hun ansvar for områderne Læring og Trivsel, Aktiv Hele Livet samt Socialtilsyn Øst.

– Vi har haft mange dygtige kandidater, hvor vi til sidst valgte Lene i et skarpt slutfelt af kvalificerede ansøgere. Hun har den nødvendige erfaring og faglige indsigt i de kerneområder, som hun får ansvar for. Derudover har hun ledelsesmæssig pondus, direktionserfaring og kan bringe nye perspektiver i spil. Det er netop de kvaliteter, der skal til for at indfri vores ambitioner på de forskellige områder. Hun passer derfor godt ind i vores organisation, og jeg glæder mig til, at hun bliver del af i direktionen i Holbæk Kommune, skriver borgmester Christina Krzyrosiak Hansen i en pressemeddelelse fra Holbæk Kommune.

Om sit nye arbejde udtaler Lene Magnussen:

– Jeg glæder mig utrolig meget til at starte i Holbæk Kommune. Jeg ser frem til at blive en del af en dygtig og spændende organisation, der har store ambitioner, og som hver dag arbejder målrettet med udviklingen af den kommunale kerneopgave. Holbæk Kommune er inde i en spændende udvikling, hvor politikerne har sat en ambitiøs og offensiv retning, hvor der er blik for fællesskabet og for, hvad lokalområderne kan bidrage med. Det i sig selv gør det til et meget spændende direktørjob,.

Lene Magnussen tiltræder sin nye stilling pr. 1. december.