24. april 2024
Mads Bobjerg Larsen. Foto: Rolf Larsen.

Mads Bobjerg Larsen. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Lørdag eftermiddag stod på regn, blæst og fodbold, da Holbæk B&I var på besøg hos B93 på Østerbro.

Mads Bobjerg Larsen sørgede for, at Holbæk kom foran, da han i 15. minut sendte bolden i B93s mål.

B93 var tæt på en scoring i 31. minut efter et hjørnespark ind foran Holbæks mål gik videre ud til en B93 spiller, som sparkede den direkte mod målet. Holbæks målmand Mikkel Kvist Willumsen, parrerede bolden til nyt hjørne. Minuttet efter havde sulnte B93 endnu et forsøg mod Holbæks mål.

35. minut frispark til B93, Holbæks mur holdt og forhindrede hjemmeholdet i at score. Et efterfølgende angreb endte med at gå ud over baglinjen. Kort efter kom et nyt hurtigt opløb mod Holbæk, hvor nr. 14 var alene med Holbæks målmand, der dygtigt kastede sig for fødderne af angriberen og tog bolden.

Hjemeholdet havde fundet energi og vilje og fortsatte sine angreb. Holbæk fik dog hurtigt kontrol over spillet igen og i 41. minut udbyggede Malte Sjørslev Holbæks føring til 0-2.

44. minut havde hjemmeholdet en ny mulighed. Efter et godt opspil, hvor Holbæk blev sendt på løbeture, blev bolden sparket ind i feltet til hovedstød, men Holbæks målmand var klar og fik hevet bolden ned.

I 54. minut fik hjemmeholdet en god chance mod Holbæk, men Mikkel Kvist Willumsen var igen på plads og tog bolden.

Cheftræner Lars Feist. Arkivfoto: Rolf Larsen.
Cheftræner Lars Feist blev udvist i tillægstiden. Arkivfoto: Rolf Larsen.
63. minut hjemmeholdet tilkendt straffe, som blev taget af Daniel Stückler. Målmand Mikkel Kvist Willumsen kastede sig til den rigtige side og var milimeter fra, at stoppe bolden, der dog røg ind i nettet til 1-2.

Spillet bølgede herefter frem og tilbage, hen mod slutningen af kampen fik B93 travlt med at forsøge, at få uafgjort og pressede Holbæk på egen banehalvdel. Holbæk kom på arbejde med at holde hjemmeholdet væk og samtidig forsøge at opbygge et angreb. I tillægstiden blev det både højdramatisk og rodet foran Holbæks mål, hvor B93 forsøgte at dominere feltet, unde to hjørnespark. Dramatikken blev ikke mindre af, at Holbæks cheftræner Lars Feist, fik tildelt det røde kort og måtte forlade banen.

På trods af de sidste par minutters pres, lykkedes det ikke B93 at score yderligere og Holbæk kunne derfor sætte kursen mod Holbæk med en 1-2 sejr i bagagen og tre point ekstra til regnskabet.