16. juni 2024

Foto: Rigspolitiet.

Foto: Rigspolitiet.
En 37-årig mand fra St. Merløse anmeldte torsdag aften, at han var blevet overfaldet med slag og spark i Roskilde.

Overfaldet fandt sted ved 18.30-tiden da han i forbindelse med en uoverensstemmelse, henvendte sig til en gruppe personer ved et køretøj på Eriksvej i Roskilde.

Efter overfaldet var personerne flygtet fra stedet til fods og i køretøjet.

Overfaldet blev anmeldt til politiet, som straks sendte flere patruljer til området. Her fik de kontakt med en 41-årig mand fra Stenløse, som også havde været involveret i sagen, og som også var blevet udsat for et voldeligt overfald.

Under eftersøgningen af de flygtede personer fandt politiet frem til, at de måske kunne opholde sig i nærheden af en kiosk på Køgevej i Roskilde. Politiet kørte derfor dertil med patruljerne, hvor politiet så en mand flygte fra stedet. Han blev indhentet og anholdt, da han på grund af sin adfærd blev mistænkt for at have en rolle i uroen på Eriksvej.

Den anholdte var en 25-årig mand fra Roskilde, som blev så ophidset over anholdelsen, at politiet blev kaldt diverse nedværdigende udtryk. Det medførte en sigtelse for fornærmelig tiltale af politiet, og efterfølgende blev han anbragt i en patruljebil. Her lykkedes det den anholdte, at sparke en bildør op, så en forbikørende bilist på Køgevej fik en mindre skade på sin bil.

Den 25-årige blev løsladt senere på aftenen, og nu arbejder politiet videre med at få identificeret gruppen, der overfaldt de to mænd, i sager, som politiet behandler som anmeldelser om vold.