20. juni 2024

Foto: Politi.dk

Foto: Politi.dk

En 92-årig kvinde fik lørdag besøg af en tricktyv i sin bolig på Borgmester N. E. Hansensvej i Holbæk.

En fremmed kvinde henvendte sig ved 17-tiden hos den 92-årige og fortalte, at hun var sygeplejerske og var blevet sendt af den 92-åriges læge med noget medicin til hende. Den 92-årige manglede ikke umiddelbart noget medicin, men havde alligevel lukket den fremmede kvinde ind i sin lejlighed.

Da hun var kommet ind gik den fremmede kvinde rundt i lejligheden og gennemsøgte flere tasker som tilhørte den 92-årige. Den den 92-årige til sidste oplyste den fremmede om, at hun ikke havde nogen kontanter, forlod den fremmede kvinde stedet.

Senere opdagede den 92-årige, at en pung uden indhold var blevet stjålet under besøget.

Den fremmede kvinde blev beskrevet som: A: Kvinde, Dansk af udseende, 25-30 år, Kropsbygning: Spinkel, Hårfarve: Lys, Hårlængde: Mellemlangt, Yderligere kendetegn: Nydelig, velsoigneret ung kvinde, som talte dansk. Politiet forsøger nu at få kvinden identificeret.

Politiet hører gerne fra personer, der har bemærket kvinden i området sent lørdag eftermiddag. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.