15. juni 2024

Swapmeet i Andelslandsbyen Nyvang. Foto: Andelslandsbyen Nyvang

Swapmeet i Andelslandsbyen Nyvang. Foto: Andelslandsbyen Nyvang
Søndag åbner Andelslandsbyen Nyvang og Damptromleklubben portene for et overdådigt stumpemarked, hvor gæsterne boltrer sig i hundredvis af veteranbiler, motorcykler og reservedele.

Efterårets stumpemarked er populært blandt samlere og beundrere af veteranbiler og -motorcykler, og boderne står tæt og der faldbydes alt fra slidte kontakter, brugte speedometre til rustne tandhjul og pudsede spejle. Der er tale om Danmarks største ikke-kommercielle stumpemarked med hundredvis af veteranbiler og motorcykler.

Hvis man trænger til en pause fra mekanikken. så kan man gå på opdagelse i Andelslandsbyen. Her kan man f.eks. stikke hovedet indenfor i forsamlingshuset, hvor der er håndarbejdscafé og hvor de søde damer serverer kaffe, the og kage til rimelige priser, og gerne hjælper dig i gang med strik eller broderi.

Info:
Andelslandsbyen Nyvang – Swapmeet
Arrangør: Andelslandsbyen Nyvang og Damptromleklubben
Dato og tid: Søndag d. 6 oktober 2019, kl. 10-16.
Sted: Andelslandsbyen Nyvang, Nyvangs Alle 4, Holbæk.