20. juni 2024
Foto: Reiners Big Band

Reiners Big Band spillede op til oktoberfest i den spanske by Calella. Foto: Reiners Big Band

Foto: Reiners Big Band
Reiners Big Band spillede op til oktoberfest i den spanske by Calella. Foto: Reiners Big Band

Det kan være svært at få fødderne ned på jorden, når man har tæt på stjerne. Den følelse kender de hos Reiners Big Band, som netop er kommet hjem fra Spanien, hvor man fik noget nær en stjernemodtagelse ved oktoberfesten i Calella.

I det tætpakkede kæmpe store telt blev bandet modtaget af de flere tusinde feststemte gæster, der virkelig elskede det festlige repertoire, som var sammensat til lejligheden. Der blev sunget og danset til tophits som Gloria Gaynors ”I Will Survive”, Megan Trainors ”All About That Bass”, Tina Turners ”Proud Mary” og Pharrel Williams’ ”Happy”. Publikum var ellevilde og klapsalverne væltede frem mod Reiners Big Band med forsangerne Louise Ravn Christensen og Jesper Martinussen.

Det er en glad og stadig overvældet kapelmester, som fortæller, at også bandets anden koncert i festteltet fik fantastisk respons fra publikum:

– Oplevelsen fra scenen er kæmpe stor når alle i hele festteltet har armene oppe over hovedet og svinger, klapper og synger i vilden sky. Nærmest ubeskrivelig og en overvældende oplevelse, der efterfølgende førte til masser af ros, skulderklap og ønsker på selfies med bandlemmerne.

Foto: Reiners Big Band
Foto: Reiners Big Band

Søndag eftermiddag spillede Reiners Big Band på det store torv ved kirkepladsen i Calella. Til den lejlighed havde bandet sammensat et andet, og efter tidspunktet på dagen mere tilpasset program, som faldt i publikums smag.

Om aftenen blev alt hurtigt blev totalt optaget både indendørs og på terrassen udendørs ved bandets koncert på Hotel International. Det beskedne dansegulv blev hurtigt fyldt.

– Alle – både publikum og band – var særdeles tændte og også her blev det en hel forrygende oplevelse. Stemningen, klapsalver og alt toppede, så vi var tæt på at være flyvende, fortæller Finn Reiner.

I kølvandet på koncerterne i Callela har Reiners Big Band fået tilbudt spillejobs i både Norge og Tyskland.