15. juni 2024

<a href="https://pixabay.com/users/Momentmal/">Momentmal</a> / Pixabay

Holbæk Uniteds anfører er ligger ikke fingrene i mellem, når han kalder en kommentar fra stadionspeakeren på Solrød Stadion under lørdagens kamp mod Solrød FC for racistisk.

Under kampen annoncerede stadionspeakeren over højtaleranlægget, at “Mohammed United scorer til 1-2”. Det skriver flere medier, herunder fodboldsitet Ligabold.dk og sn.dk

“En trist dag for fodbolden”
Til Ligabold.dk siger Holbæk Uniteds anfører, Mehmet Tomak bl.a. følgende om episoden:

– En trist dag for fodbolden, at vi på denne måde bliver udsat for racisme til en fodbold kamp. Desværre oplever vi små episoder ofte, men dagens episode var langt, langt over stregen.

– Vi var alle rystet, da vi hørte Mohammed United over højtalerne.

Mehmet Tomak fortæller til Ligabold.dk, at episoden bliver også indberettet til DBU og han håber, at DBU tager hånd om sagen. Han – og resten af holdet – er glade for, at rænerstaben og formanden for Solrød FC efter kampen kom og sagde undskyld omkring de racistiske udtalelser.

Stadionspeaker bortvist
Ifølge sn.dk er stadionspeakeren blevet bortvist fra fremtidige kampe. Klubben risikerer, ifølge sn.dk, en bøde på 10.000 kroner og fratagelse af samtlige point. Solrød FC ligger lige nu nr. 1 i serien.

Kampen mellem Holbæk United og Solrød FC var i øvrigt centrum for fejringen af Solrød-klubbens 50 års jubilæum.

Læs om kampen: Holbæk United tabte til tophold

1 thought on “Stadionspeaker kaldte Holbæk-hold for “Mohammed United”

Comments are closed.