21. juni 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen

Søndag morgen klokken halv syv standsede politiet en varebil på Stenhusvej i Holbæk.

Bag rattet sad en 26-årig kvinde fra Ringsted, som blev bedt om at deltage i en narkometertest. Testen indikerede, at hun var påvirket af amfetamin under kørslen, hvorfor hun blev sigtet for narkokørsel og anholdt med så der kunne udtages en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Ved anholdelsen havde kvinden 0,6 gram amfetamin på sig.

Da politiet undersøgte varebilen, fandt man i varerummet flere dunke fyldt med dieselolie og en lang slange.

Under politiets arbejde ved varebilen ankom en 39-årig mand fra Ringsted pludselig til stedet. Han kendte den kvindelige fører og ville i øvrigt oplyse, at dieselolien var blevet stjålet fra en entreprenørmaskine på en byggeplads ved Skovvejen / Sorøvej. Manden blev også anholdt, og begge blev sigtet for tyveri af brændstoffet, som politiet beslaglagde så den rette ejer kan få den tilbage.

Da politeit var færdige med at efterforske sagen og kvinden havde fået udtaget en blodprøve, blev de begge løsladt. De vil senere høre fra politiet, når deres sager skal afgøres.