Rasmus Suhr Petersen scorede to af holbæks mål mod BSF. Foto: Rolf Larsen.

Rasmus Suhr Petersen Arkivfoto: Rolf Larsen.

Rasmus Suhr Petersen scorede det ene af Holbæks to mål. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Søndag eftermiddag var Holbæk B&I på besøg hos Avarta i 2. division.

Holbæk havde en god chance 11 minutter inde i kampen, hvor bolden blev spillet ind foran hjemmeholdets mål til hovedstød sat flot mod målet. Men Avartas målmand fik parreret til hjørne. Hjørnesparket endte med at blive grebet i hænderne af målmanden.

I 28. minut bragte Rasmus Suhr Petersen Holbæbk foran 1-0.

Godt fem minutter efter havde Avarta en god mulighed, der endte med hjørnespark og Holbæks forsvar gjorde deres pligt, og fik hjørnesparket væk fra feltet.

I 41. minut lykkedes det Jonas Hemmingshøj, at udligne til 1-1 for Avarta på sin 21 års fødselsdag.

Efter blot to minutter i 2. halvleg bragte fødselaren Avarta foran 2-1.

Og så fik Avarta blod på tanden og satte mere eller mindre på spillet med flere gode muligheder, der dog ikke resulterede i scoringer. Holbæk havde enkelte gode chancer, inden Mads Bobjerg Larsen med ti minutter tilbage af kampen udlignede til 2-2 for Holbæk.

Scoringen gav fornyet energi til holbækkerne, der dog ikke formåede at få flere mål.

Kampen endte således uafgjort 2-2.