21. juni 2024

Foto: Rigspolitiet.

Søndag formiddag blev en 24-årig mand fra Jyderup sammen med en 23-årig mand fra Frederikssund standset af politiet i en stjålet Audi Q2 i Københavns Vestegns Politikreds.

Bilen var stjålet ved et indbrud på Dronning Sofies Vej i Roskilde onsdag d. 4. september.

De to mænd blev sigtet for indbrud og brugstyveri og bragt til Roskilde Politigård, hvor de blev afhørt til sagen. Ved indbruddet blev foruden bilen stjålet lamper. De nægtede begge kendskab til tyveri og indbrud.

Efter endt afhøring og sagsbehandling blev sagen vurderet af anklagemyndigheden, som ikke skønnede, at der var grundlag for at fremstille de to anholdte i grundlovsforhør. De blev derfor løsladt, men er fortsat sigtet i sagen.

Audien blev beslaglagt af politiet, der nu skal undersøge bilen nærmere, før den kan udleveres til rette ejer.