28. marts 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Stenhus IK fik lørdag uafgjort ude mod FC Storebælt i Kvinde Serie 1.

Storebælt kom foran 1-0 efter 40 minutters spil på et mål af Freja Skovgaard Hansen. Lige før pause fik Stenhus straffespark og det blev sat rent ind og dermed blev der udlignet til udlignede til 1-1.

Et kvarter inde i 2. halvleg var Freja Skovgaard Hansen igen på spil foran Stenhus mål, og scorede til 2-1 på assist af Ester Madsen.

To minutter efter blev der udlignet på måltavlen, da en Storebælt-spiller blev noteret for selvmål. Kampen endte med resultatet 2-2.

Målorgie
Lørdagens resultat kan ikke måle sig med det flotte målorgie, som Stenhus stod for i onsdags, da holdet fik besøg hjemme af Lynge-Broby IF. Efter en målløs 1. havleg, så kom der knald på efter pausen hvor Lotte Jørgensen stod for tre mål og Dagmar Roslev for to. Kampen endte med en 5-1 sejr til Stenhus.