19. april 2024
Malte Sjørslev. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Malte Sjørslev scorede det 3. mål i søndagens kamp mod FA 2000. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Gæsterne fra FA 2000 blev lørdag sat fuldstændig til vægs, da Holbæk B&I tog imod på banen ved Holbæk Sportsby.

Mikkel Jensen åbnede ballet, da han efter 11 minutters spil, bragte Holbæk foran 1-0.

Holbæk spillede fornuftigt og sørgede for, at gæsterne ikke kunne samle et ordentlig angreb. Tilgengæld havde Holbæk et par gode muligheder inden Emil Bjørn i 37. minut, sendte bolden i mål på et hovedstød efter et hjørnespark, der blev lagt flot ind foran målet.

Kort før pausen havde Holbæk igen en mulighed på hjørnespark, men FA 2000s målmand var på plads og kastede ned efter bolden. Dermed kunne spillerne gå til pausen med stillingen 2-0.

Da gæsterne kom ud efter pausen, virkede det som om, at de have fået en peptalk i omklædningen, men da Malte Sjørslev i 63. minut udbyggede Holbæks føring til 3-0, var det så som så med troen på at tingene kunne ændres for FA 2000, på trods af et ind imellem udemærket spil.

Med blot tre minutter tilbage af kampen, skabte Holbæk sig endnu et par muligheder, og som kronen på værket lykkedes i 90. minut endnu engang hjemmeholdet at score, da Nicolai Frandsen gjorde det til 4-0.

Holbæks sejr var velfortjent og det var den opbakningen i Sportsbyen også.