25. april 2024

Gilberto Macena kom i aktion, da Holbæk B&I lørdag eftermiddag var på besøg hos Skovshoved IF.

De første minutter følte de to hold hinanden lidt an, men efter 8 minutters spil kom Holbæk med et halvhjertet forsøg. Det gav blod på tanden til mere, og tre minutter senere bragte Holbæk sig foran 0-1.

Holbæk holdt fint på bolden, men i 13. minut havde Skovhoved aligevel en mulighed, som dog blev afværget uden problemer.

Holbæk viste god boldkontrol og sørgede for en stor del af spilletiden foregik på hjemmeholdets banehalvdel i løbet af dne første halve time.

Efter små 30 minutter havde Skovshoved igen en god mulighed, men Holbæks målmand var på plads og tog bolden i armene. Et par minutter efter var hjemmeholdet igen i offensiven, men Holbæks forsvar gjorde deres job og standsede angrebet.

Holbæk fortsatte med at presse spillet ned på Skovshoveds banehalvdel.

Alligevel lykkedes det igen Skovhoved at sætte små angreb ind og det gav pote i 39. minut, da John Frederiksen udlignede til 1-1 for hjemmeholdet.

Efter pausen var Holbæk igen hurtige til at bringe spillet ned foran Skovshoveds mål og efter få minutter forsøgte Holbæk sig, men bolden gik over målet.

Ti minutter inde i 2. halvleg lykkedes det Skovshoved, at bringe sig foran 2-1 på et mål af John Frederiksen.

Holbæk fik igen fin kontrol, men sjusk på midtbanen gjorde det kort efter muligt for hjemmeholdet at indlede et angreb igen, da Holbæk tabte bolden. Heldigvis for Holbækkerne, blev bolden afvist til hjørne, og det efterfølgende hjørnespark gik forbi målet.

Indskiftede Gilberto Macena kom i aktion og udlignede i 62. minut til 2-2 på straffespark.

Små fem minutter efter var Skovshoved tæt på scoring, men forsøget blev afværget til hjemmepublikums store skuffelse. Skovhoved havde generelt mere held til at kontrollere bolden i 2. halvleg i forhold til de første 45 minutter.

I 76. minut fik holbæk spillet sig op til Skovshoveds mål, men en lidt skæv vinkel resulterede i, at bolden gik over målet.

I 80. minut fik Holbæk igen en fin mulighed, men bolden gik igen over Skovshoveds mål. Sekunder efter var der igen en stor mulighed, som gik forbi målet.

De sidste minutter bølgede spillet frem over tilbage, hvor begge hold havde forsøg, uden at det blev til yderligere scoring.