16. juni 2024
Foto: Jesper von Staffeldt.

Masser af motorcyklister havde allerede fredag eftermiddag fundet vej til MC Islands træf på Orø. Foto: Jesper von Staffeldt.

Foto: Jesper von Staffeldt.
Masser af motorcyklister havde allerede fredag eftermiddag fundet vej til MC Islands træf på Orø. Foto: Jesper von Staffeldt.
I denne weekend mødes hundredvis af motorcyklister til stævne hos Orøs egen motorcykelklub, MC Island.

Det er enten 14. eller 15. gang der er MC-træf på Orø – det helt præcise tal kunne Oswald, der er et af de ældste medlemmer af klubben ikke helt præcis huske på stående fod, og der var også et år hvor der ikke var stævne.

Deres udsendte på Orø bor et stenkast fra klubhuset og har set og hørt hvordan man har forberedt sig de seneste dage, det høje græs på bondemanden mark bagved klubhuset er blevet slået, så man kan parkere sin motorcykel (eller bil) på denne plads, der er købt rigeligt forsyninger ind, både af vådt og tørt…..

Udover alt det festlige, så bliver der også tid til rundtur på Orø på de tohjulede, foredrag om MC-ture spændende steder i verden, boder med f.eks. mærker, tatovør og en brillemand – og mon ikke også, der bliver tid til lidt pral og nogle gode røverhistorier MCist og MCist imellem.

Træffet slutter på søndag.

Du kan se meget mere om både MC Island og træffet på www.mcisland.dk.

Se også det lille videoindslag herunder:

1 thought on “Så er der motorcykeltræf på Orø

Comments are closed.