16. juni 2024

Arkivfoto: <a href="https://pixabay.com/users/PublicDomainPictures/">PublicDomainPictures</a> / Pixabay

Arkivfoto: PublicDomainPictures / Pixabay

Når tanken på bilen skal fyldes op med de dyre dråber, så kan man vælge, at Andelslandsbyen Nyvang skal have del i pengene.

Andelslandsbyen Nyvang har nemlig som mange andre foreninger i Danmark valgt, at indgå en sponsoraftale med energiselskabet OK, som betyder, at oplevelsescentret får 5 øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke forbrugeren ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til Andelslandsbyen Nyvangs sponsoraftale, så gives støtten uanset, om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Hvis bilisten også køber sin el hos OK, så får Andelslandsbyen Nyvang 5 øre ektre for den samme liter. Desuden er der yderligere 5 øre pr. liter, hvis bilisten også har har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan støtten til Andelslandsbyen komme på 15 øre hver gang man tanker en liter brændstof.