18. april 2024

308 tilskuere så på, da Holbæk B&I lørdag eftermiddag spillede ude mod Vanløse IF.

Holbæk havde meget godt fat i starten af kampen og sørgede for, at en stor del af spillet foregik på Vanløses banehalvdel. Alligevel var det hjemmeholdet, som efter godt 10 minutters spil kom foran 1-0 på et mål af Asger Højmark Jensen.

Scoringen gav energi til hjemmeholdet, der fik skiftet spillet ned på Holbæks banehalvdel.

I 25 minut var Vanløse tæt på scoring efter Holbæks målmand først havde grebet bolden efter et Vanløse forsøg og derefter kastede den ud til en Holbækspiller. Bolden blev dog opfanget af en vanløsespiller, som ikke var sen til at benytte chancen for at skyde mod Holbæks mål. Bolden gik til hjørnem og heller ikke hjørnesparket fik hjemmeholdet noget ud af, da bolden afvist af Holbæks forsvar.

Herefter bølgede spillet frem og tilbage. Holbæk havde fint spil, men manglede at komme til afslutninger. Efter knapt 30 minutter fik Vanløse hjørnespark, og selvom bolden blev lagt fint ind i feltet, endte bolden med at gå forbi Holbæks mål.

De to hold gik til pause med stillingen 1-0.

Allerede i første minut efter pausen var Vanløse tæt på en scoring, der, heldigt for gæsterne, gik forbi målet.

Vanløse fastholdt presset på de blå-hvide og i 51. minut kom det igen til en mulighed for hjemmeholdet, som efter to rebounds på forsvaret endte med at blive sendt henover Holbæks mål.

I 73. minut var Holbæk tæt på, men på trods af et fint opspil og god placering foran målet, lykkedes det Vanløses målmand at kaste sig ud til siden og afværge bolden med det yderste af fingrene.

Holbæk fik en oplagt mulighed i 84. minut, da holdet fik frispark uden for feltet. Bolden blev sendt sikker direkte mod målet, men Vanløses målmand stod på sit plads og tog bolden.

Holbæk var sidst til at få en mulighed, det skete sekunder før dommeren at fløjte kampen af. Desværre for Holbæk var forsøget kun halvhjertet og bolden gik i armene på målmanden.

Uden scoringer i 2. halvleg endte kampen 1-0 til Vanløse.