16. juni 2024

Foto: Michael Johannessen.

Foto: Michael Johannessen.

Hvad er en vandgrav uden vand? og en grusbane uden grus? – svaret er: spritnye idrætsfaciliteter beliggende i Holbæk Sportsby.

Manglende kantsten og lævolde rundt om tennisbanerne gør, at gruset blæser væk. Det skriver dr.dk.

– Vi så i foråret, at gruset bare blæste væk, så entreprenøren var nødt til at lægge meget ekstra grus på banerne, fordi der ikke er lagt kantsten rundt om banerne, siger klubchef Karsten Højerslev fra Holbæk Tennis og Padelklub til dr.dk.

Derfor har foreningen kun taget deres padelbaner i brug, men spiller stadig tennis på banerne i deres gamle klub.

Også Atletikklubben Fremad Holbæk har problemer med anlægget i Holbæk Sportsby. Her er underlaget på hammerkastbanen ujævnt og fyldt med tidsler, der mangler hegn som adskiller publikum fra udøverne og vandspringsgraven på banen kan ikke fyldes med vand – for der er ikke trukket vand derud.

Klubben er endnu ikke flyttet ud til Holbæk Sportsby, og afventer i spænding, om anlægget kommer til at leve op til de formelle krav.

Carsten Damgaard, der både er direktør for Holbæk Sportsby og medlem af bestyrelsen i Fonden Holbæk Sportsby siger til dr.dk, at der arbejdes på løsninger til de ufærdige anlæg.

Læs også: Svømme centret lukker: Problemerne med gulvet fortsætter og Medie: Ikke plads til fodboldbanen i Holbæk Sportsby