Travl weekend: Stribevis af påvirkede trafikanter knaldet af politiet

Foto: Rigspolitiet.

Politiet har i løbet af weekenden fanget flere bilister og knallertkørere, som var påvirket af spiritus eller euforiserende stoffer.

Den første blev taget klokken 00.44 natten til lørdag. Der tale om en 21-årig mand fra Aalborg, som blev standset af politiet på Munkholmvej og sigtet for narkokørsel.

Lørdag eftermiddag klokken 14 standsede politiet en knallert på Marievej i Holbæk og bad føreren, en 66-årig mand fra Holbæk, om at blæse i alkometeret. Da alkometeret viste en promille højerere end tilladt, blev den 66-årige sigtet for spirituskørsel.

21 minutter senere standsede politiet så endnu en knallert, denne gang på Valdemar Sejrsvej. Ved styret sad en 32-årig mand fra Hundested, som også fik lov til at puste i alkometeret. Da han havde gjort det, blev han sigtet for spirituskørsel.

Samtidig med, at politiet tjekkede knallertkørere i Holbæk, blev en 26-årig mand fra Kalundborg standset på Skovvejen, da han kom kørende i en personbil. Bilen lugtede af hash, og føreren blev derfor sigtet for narkokørsel. Under ransagning af bilen fandt man en joint, som havde været tændt. Den 26-årige fik udtaget en blodprøve for at få fastslået hvor påvirket han var.

Klokken 02.32 natten til søndag blev en bil standset på Valdemar Sejrsvej. Bag rattet sad en 30-årig mand fra Hørve, som blev sigtet for at køre bil i spirituspåvirket tilstand.

Ved 10-tiden fik 34-årig mand fik beslaglagt bilen, da han blev standset på Holbækvej i Jyderup. Bilen var udstyret med stjålne nummerpladser, han havde ikke noget kørekort og han blev skønnet påvirket af narko. Du kan læse mere om den sag i artiklen Stjålne nummerplader, intet kørekort og påvirket af narko.

Natten til mandag , klokken 01.03 blev den 21-årige mand fra Aalborg, som politiet havde standset på Munkholmvej og sigtet for narkokørsel natten til lørdag, stoppet igen. Denne gang på Havnevej i Holbæk. Igen blev den 21-årige sigtet for at køre bil i narkopåvirket tilstand.

Klokken 01.57 standsede politiet en bil på L.C. Worsøesvej og sigtede føreren, en 26-årig mand fra Kirke Hyllinge, for at køre narkokørsel.

I alle ovenstående tilfælde, blev førererne af køretøjerne taget med og fik udtaget en blodprøve og de kan alle vente, at høre nærmere fra politiet, når resultatet af deres blodprøve foreligger.

Leave a Reply