20. juni 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Blot fire dage før første træningspas har Holbæk B&I nu offentliggjort, at sportschefen har fået trænerteamet på plads.

Da manager Morten Skovby forlod Holbæk B&I oven på balladen i klubben, blev talentchef Rasmus Stenild konstitueret som sportschef og sat til at får styr på både spiller- og trænersituationen i klubben.

Og det er der nu kommet.

Lars Feist, der i forrige sæson var first team coach, har forlænget sin aftale og får til den kommende sæson hovedansvaret for førsteholdet. Til at assistere ham har klubben hentet den tidligere færøske landsholdsspiller Christian Holst. Udover sin karriere på landsholdet for øgruppen i Nordatlanten, så har Holst også spillet mere end 300 kampe i Superligaen og 1. division og elveret mere end 117 scoringer.

Jimmi Nymann Falk, Aske Lundsgaard og Muhammed ”Mumi” Malgac fortsætter som en del af trænerteamet.

Jimmi Nymann Falk fortsætter således som assistenttræner i A-truppen og har ansvaret for reserveholdet, der til den kommende sæson skal spille i serie 1.

Aske Lundsgaard tilknyttes som fysisk træner. Han har tidligere erfaring som spiller på 1. og 2. divisionsniveau. Hans opgave bliver at gøre spillerne klar til 2. division samt skabe en blå-tråd i den fysiske træning fra klubbens ungdomshold og hele vejen til førsteholdet.

Muhammed ”Mumi” Malgac fortsætter som målmandstræner og får ansvaret for klubbens 1. holds målmænd og målmændene på de ældste ungdomshold.

Sportschef Rasmus Stenild er tilfreds med sit nye team. Til klubbens hjemmeside siger han:

– Det er et yderst kompetent trænerteam vi har fået landet. Det er et trænerteam, der komplementerer hinanden godt og som er kendetegnet ved høj faglighed og hårdt arbejde – men som også har rødder i talentudviklingen. Aspekter, der tydeligt afspejler det stærke DNA omkring unge, sultne, egenudviklede spillere, der også fremadrettet skal kendetegne Holbæk B&I.