20. juni 2024
Arkivfoto: stux / Pixabay

Arkivfoto: <a href="https://pixabay.com/users/stux/">stux</a> / Pixabay

Arkivfoto: <a href="https://pixabay.com/users/stux/">stux</a> / Pixabay
Arkivfoto: stux / Pixabay

Torsdag eftermiddag kl.15.36 fik Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse fra en medarbejder i en blomsterbutik på Munkholmvej, om et tricktyveri.

Medarbejderen fortalte, at der netop havde været en udenlandsk kvinde inde i forretningen. Kvinden havde hundset rundt med ekspedienten, og var på et tidspunkt omme bag ved disken for at se på nogle ting sammen med ekspedienten. Kvinden talte et uforståeligt sprog, hvilket havde forvirret ekspedienten. Kvinden forlod butikken uden at købe noget. Kort efter opdagede ekspedienten, at hendes nye smartphone var væk fra det sted, hvor den havde ligget i skjul bag disken. Anmelderen havde dagen i forvejen set kvinden ved butikken i selskab med en mand, men da havde hun afvist dem, idet butikken var lukket.

Tricktyven beskrives som:

A: Kvinde, Østeuropæisk af udseende, 35-45 år, 160-165 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Langt, Yderligere kendetegn: Usoignerede tænder. Iført: Blå trøje med lynlås foran, sorte bukser og muligt sorte sko., Medbragte: avis under armen.

Borgere der har bemærket den beskrevne kvinde, måske i selskab med en mand i Holbæk bedes kontakte politiet på tlf. 114.