16. juni 2024

Foto: Politi.dk

En 18-årig mand fra Tølløse opførte sig i nat på ingen måde ordentligt på Roskilde Festival.

Ifølge Midt- og Vestsjællands døgnrapport fra fetivalen, havde festivalens vagter kl. 03.35 truffet flere personer, der befandt sig på området uden armbånd. De blev tilbageholdt, og politiet fik kontakt med fire danske mænd på 15, 17, 18 og 18 år fra Tølløse, Dragør og Kastrup.

De fik alle en afgift fra Roskilde Festival for uberettiget ophold på området.

Den ene 18-årige fra Tølløse, der var påvirket af spiritus, havde også råbt nedsættende bemærkninger til en kvindelig festivalvagt, så politiet anholdt og sigtede ham for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Efter et par timer til afrusning og afkøling hos politiet blev han løsladt, men kan nu forvente en bøde som afgørelse på straffesagen.