16. juni 2024

Arkivfoto: <a href="https://pixabay.com/users/PIRO4D/">PIRO4D</a> / Pixabay

Arkivfoto: PIRO4D / Pixabay

Holbæk Kommune har besluttet, at der skal udarbejdes en analyse af detailhandlen i kommunen i forbindelse med en mulig udvidelse af et såkaldte “aflastningsområde” ved Holbæk Megacenter.

Formålet er, at få belyst hvad en udvidelse med flere butikker ved megacenteret vil betyde for handlen i bl.a. Holbæk.

Analysen gennemføres af ICP, der i de kommende uger vil indsamle data om detailhandelen i Holbæk Kommune. Alle butikkerne i Holbæk Kommune vil blive besøgt af medarbejdere fra ICP, som bl.a. vil indhente omsætningstal og registrere butikkernes størrelser.

ICP har stor erfaring med denne type analyser og har en bred viden om, hvad der i øjeblikket rører sig på detailhandelsområdet regionalt og på landsplan og kan derfor også give nogle konkrete råd til, hvordan man kan styrke udviklingen i kommunens detailhandel.