21. juni 2024

Foto: Rigspolitiet.

Personalet på Jernbanehotellet i Holbæk måtte mandag eftermiddag ved 12.30-tiden tilkalde politiet.

En kvinde ville ikke forlade stedet og blev udadreagerende, når hun blev forsøgt sendt væk.

Politiet fik kontakt til en ædru, 53-årig kvinde fra Holbæk, som stadig nægtede at forlade stedet trods politiets opfordringer herom for at skabe ro på stedet. Til sidst så politiet sig nødsaget til at frihedsberøve hende for at skabe ro og kørte hende til en kortvarig anbringelse på politistationen i Roskilde.

Efter to timer blev hun løsladt.

Men kvinden var ikke færdig. Klokken 15.45 fik politiet så igen en henvendelse fra hotellet om, at kvinden var mødt op på stedet og ikke ville gå igen. Det lykkedes dog for politiet at få hende til at forlade stedet – for en stund. For kort efter klokken 18.30 var hun så tilbage igen, hvorfor politiet igen kørte til stedet. Hun blev bortvist og fik oplyst, at hendes ejendele var blevet pakket sammen og kunne afhentes, når hun havde fundet et andet sted at opholde sig. Siden har politiet ikke hørt nærmere til kvinden.