21. juni 2024

To mænd er blevet sigtet for forsøg på indbrud i pengeautomater på seks OK-tankstationer i Nordvestsjælland. Kort: <a href="http://www.openstreetmap.org/copyright">© OpenStreetMap-bidragsydere</a>. og Rolf Larsen.

To mænd er blevet sigtet for forsøg på indbrud i pengeautomater på seks OK-tankstationer i Nordvestsjælland. Kort: © OpenStreetMap-bidragsydere. og Rolf Larsen.
En 24-årig mand fra Mørkøv og en 21-årig mand fra Svinninge blev natten til søndag anholdt og sigtet for seks forsøg på tyveri fra pengeautomater i det nordvestsjællandske.

Klokken 00.42 fik politiet den første af flere anmeldelser fra et alarmfirma om, at der var forsøgt indbrud i pengeautomaten på en OK-tankstation, Bytoften, Grevinge. Frem til kl. 0150 modtog politiet yderligere anmeldelser om forsøg på tyveri fra pengeautomater på OK-tankstationer Ringstedvej, Mørkøv, Nørupvej, Regstrup, Hovedgaden, Svinninge, Rådhusvej, Asnæs og Østergårdsvej, Undløse, Tølløse.

Ingen af stederne var det lykkedes at få noget udbytte.

På grund af de mange anmeldelser ledte flere patruljer efter mistænkelige personer og køretøjer, hvilket resulterede i, at en hundepatrulje kørte efter en bil, der var set i nærheden af OK-tanken i Undløse. Bilisten ønskede dog ikke at tale med politiet og kørte hurtigt væk.

Bilen blev kort efter fundet efterladt på Overdrevsvej, men uden personer i.

Politihundene fulgte herefter et spor, der førte frem til to mænd i en nærliggende ejendom. Her foretog politiet anholdelse af en 21-årig mand fra Svinninge og en 24-årig mand fra Mørkøv, som begge blev sigtet for de seks forsøg på tyveri fra pengeautomaterne.

Begge blev løsladt efter afhøring og kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne mod dem skal afgøres.