8. juni 2023

Arkivfoto: Rolf Larsen

Politiet måtte kort før midnat assistere ambulancepersonale, som var kaldt ud til et bosted i Ahlgade, med at håndtere og en både narko- og spirituspåvirket kvinde.

På trods af adskillige opfordringer ville den kraftigt påvirkede kvinde ikke forladet stedet – hvor hun i øvrigt intet havde at gøre.

Hun blev dog indledningsvist overtalt til at tage med den tilkaldte ambulance til behandling for sin narko- og spirituspåvirkethed, idet hun var påvirket i en sådan grad, at hun skulle under behandling.

Efter nogle timer på skadestuen til afrusning kunne hun udskrives, men var stadig ikke i stand til at tage vare på sig selv. Derfor blev den 38-årige kvinde frihedsberøvet til fortsat afrusning i politiets detention, indtil man skønnnede hun igen kunne tage vare på sig selv.

Hun er ikke blevet sigtet for noget.

Leave a Reply