Indbrud i værksted – overraskede to gerningsmænd

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.


Kl. 2332 ringede en kvinde til politiet og fortalte, at hun netop havde overrasket to mænd, som havde knust en rude til deres private værksted på Ringstedvej i St. Merløse.

Kvinden var blevet vækket af alarmen, og var gået ned for at se, hvad der skete.

De to mænd havde knust en rude til værkstedet og gik rundt derinde, da hun fik dem skræmt dem væk. De satte sig ind i en bil, der holdt klar ved tankstationen, der ligger i tilknytning til værkstedet. Anmelderen kunne give en god beskrivelse af bilen, så politiet havde noget at gå efter.

Der var ikke umiddelbart stjålet noget på stedet, men gerningsmændene efterlod en benzindunk på stedet.

Flere patruljer kørte til stedet, hvor en hundepatrulje fandt frem til en bil, der holdt på Ringstedvej ca. 300 meter fra gerningsstedet. Bilen holdt i vejsiden med motoren tændt, og der var en kraftig lugt af hash fra køretøjet. Politiet traf fire mænd, en 22-årig fra Odense, der sad bag rattet, en 20-årig fra Fåborg og to på 17 år fra Odense og Randers. De blev alle anholdt og sigtet for indbrud i værkstedet. De blev afhørt til sagen, som de nægtede al kendskab til. De havde været på tankstationen for at tanke, men havde ikke tanket da man ikke kunne betale med kontanter.

Den 22-årige, som sad bag rattet i bilen, blev indtransporteret til Holbæk Sygehus, hvor han fik udtaget en blodprøve, som skal vise om han var påvirket af narko under kørslen.

De blev alle løsladt efter endt sagsbehandling og afhøring.

Politiet efterforsker nu sagen videre, og skal herunder se overvågningen fra tankstationen igennem. De fire er fortsat sigtet i sagen, og vil høre nærmere fra politiet når sagen er færdigefterforsket.

Denne artikel er publiceret den 20. maj 2019 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply