Endelig: Holbæk Sportsby klar til ibrugtagning

Foto: Rolf Larsen


Med et halvt års forsinkelse ser det nu endelig ud til at ske: Holbæk Sportsby åbner.

Først hed det den 1. januar, så mente Fonden Holbæk Sportsby, at man kunne være klar 22. februar, men det holdt heller ikke stik. 7. maj blev så den nye åbningsdato, men da dagen oprendt, var de nye sports- og idrætsfaciliteter stadig ikke klar til åbning.

Men nu meddeler Holbæk Kommune, at sportsbyen bliver overdraget til kommunen og kan ibrugtages torsdag d. 30. maj.

Borgmesteren: Endelig
De seneste dage har en række af Holbæk Kommunes medarbejdere, kommunens rådgiver COWI og Fonden Holbæk Sportsby gennemgået byggeriet og vurderingen er, altså, at sportsbyen vil stå klar til ibrugtagning torsdag d. 30. maj, hvorefter foreningerne og sundhedscentret flytter ind.

– Nu er der kun ét at sige: Endelig. Byggeriet af Holbæk Sportsby er kommet i mål, og det gælder både for sportsfaciliteter og sundhedscenter. Det er jeg helt vildt glad for. Det har været en lang proces, hvor udskydelser naturligt har skabt frustrationer blandt de kommende brugere. Så det er en glædens dag, og nu kan vi endelig komme i gang med det, som det hele handler om: Sport, motion, sundhed og fællesskab. På foreningernes og borgernes vegne er jeg utrolig glad,” fortæller Christina Krzyrosiak Hansen, borgmester i Holbæk Kommune.

Officiel åbning i juni
Ingen åbning uden markering. Og det kommer til at foregå fredag d. 21. juni.

– Vi venter med en officiel åbning, så foreningerne i ro og mag kan flytte ind i sportsbyen og tage de nye faciliteter i brug. Og så afholder vi en festdag fredag d. 21. juni. Jeg kan ikke løfte sløret for endnu, hvad der kommer til at ske, men til dem, der møder op, vil jeg bare sige, at de skal huske at kridte løbeskoene. For det bliver en dag, hvor sport, motion, sundhed og fællesskab er i centrum, fortæller Christina Krzyrosiak Hansen.

Det nærmere program for den officielle åbning planlægges i øjeblikket.

Skriv et svar