9. juni 2023
Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Sammen med Arbejdstilsynet gennemførte Udlændingeafdelingen hos Midt- og Vestsjællands Politi en kontrol af en byggeplads i Kanalstræde i Holbæk.

Tilsynet, der var det ene af to, som blev gennemført i går – det andet i Roskilde, er et led i myndighedernes kontrol af, hvorvidt udenlandsk arbejdskraft anvendes ud fra gældende reglerne på området for at undgå social dumping.

På byggepladsen i Kanalstræde traf myndighederne syv udlændinge, hvis arbejdsmæssige forhold blev fundet i orden af politiet. Arbejdstilsynet og Skattestyrelsen havde dog et par enkelte påtaler som følge af kontrollen, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi, uden dog at oplyse yderligere.

I fredags var der også kontrol på byggepladsen i Kanalstræde og i den forbindelse traf myndighederne en 33-årig serbisk mand, som lavede tagarbejde på byggeriet, uden han havde tilladelse til at arbejde i Danmark. Udover en bøde blev manden udvist administrativt med indrejseforbud i 2 år.

Leave a Reply