Ung mand anholdt – kastede rundt med varerne på tankstation

Arkivfoto: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk.

Klokken 04.19 trykkede personalet på Cirkel K-tanken på Valdemar Sejrsvej på overfaldsalarmene og tilkaldte dermed politiet.

Årsdagen var, at en kunde skabte utryghed og kastede rundt med varerne på stedet.

Politiet kørte til stedet og fik kontakt til en påvirket mand, der ikke ønskede at fortælle politiet om sin identitet. Han blev derfor anholdt og bragt til politistationen i Roskilde, hvor han så kunne huske, at han var en 19-årig mand fra Holbæk.

Efter en lægeundersøgelse blev han lagt i detentionen til afrusning. Han sigtes for overtrædelse af retsplejeloven, fordi han undlod at oplyse sit navn til politiet, og overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på grund af sin adfærd i øvrigt i tankstationens butik.

Denne artikel er publiceret den 10. maj 2019 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply