1. maj 2024

Holbæk B&I sikrede sig en flot sejr på hjemmebane over GVI foran 146 tilskuere, da de to hold mødtes fredag aften på den ny reparerede bane på Holbæk Stadion.

GVI lagde hårdt ud fra start, men der gik blot tre minutter, så bragte Holbæk sig foran på et mål af Mikkel Jensen.

Holbæk fik spillet sig i form og fik lagt pres på gæsterne. En halv time inde i kampen fik Holbæk så for alvor vist gæsterne, hvorfor man ligger i toppen af puljen. Mathias Eilstrup Larsen udbyggede Holbæks stilling til 2-0 og to minutter efter gjorde Malte Sjørslev det til 3-0.

Holbæk var dermed godt foran, og med blot et par minutter tilbage af 1. halvleg sørgede Mads Bobjerg Larsen for endnu et mål til pausestillingen 4-0.

I pausen var der uddeling af checks fra overskuddet fra Bierfesten. Team Rynkeby Holbæk 81.100 kroner, mens Holbæk B&I fik 99.650 kroner.

Efter pausen fortsatte det gode tempo i kampen indtil Patrick Ehlers i 65. minut reducerede til 4-1 og fire minutter svarede igen med 5-1 scoring for Holbæk. Herefter faldt tempoet i kampen og samtidig også spændingen. GVI så ikke ud til at ville være i stand til at mobilisere det der skulle til, så da Rasmus Suhr Petersen med godt ti minutter tilbage af kampen gjorde det til 6-1 til Holbæk, var kampen afgjort.