1. marts 2024

Enhedslisten holder høring om biogas lørdag d. 16. marts. Grafik: Enhedslisten.

Enhedslisten holder høring om biogas lørdag d. 16. marts. Grafik: Udsnit af plakat fra Enhedslisten.
Lige midt i den aktuelle debat – både lokalt og i hele landet – om biogas, holder Enhedslisten en høring om biogas.

Selvfølgelig er der fokus på det lokale, hvor der efter Enhedslistens mening har været en ensidig offentlig oplysning fra virksomheden bag et muligt kommende biogasanlæg, Nature Energi – støttet af et flertal i kommunalbestyrelsen.

Til høringen har partiet indkaldt fire indledere, det er: Thyge Nygaard, agronom, landbrugspolitisk seniorrådgiver (Danmarks Naturfredningsforening), Bente Hessellund Andersen, hortonom, ekspert på biomasse (Miljøorganisationen NOAH), Lars Poulsen, økologisk landmand (Regstrup Natur og Miljøforening) Peter Jacobsen, formand for Miljøforeningen på Tuse Næs.

Høringen foregår lørdag den 16. marts kl. 13.00 til ca. kl. 16.30 på rådhuset, Kanalstræde 2 i Holbæk. Enhedslisten oplyser, at alle er velkomne og der er gratis adgang.