43-årig varetægtsfængslet – truede med at slå mor, far og barn ihjel

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Retten i Holbæk har bestemt, at en 43-årig mand fra Søborg skal varetægtsfængsles efter han har fremsat trusler på livet mod en familie i Ladegårdsparken.

Onsdag morgen ved 7.30-tiden fik politiet en anmeldelse fra en familie i Ladegårdsparken om, at den 43-årige havde truet familien med at slå både forældrene og et barn ihjel. Det var ikke første gang, at han havde truet familien. Det skete nemlig også natten til lørdag. Årsagen til truslerne skal findes i en hærværkssag fra oktober sidste år, hvor manden var blevet sigtet for at ødelægge en rude i opgangsdøren med baggrund i blandt andet vidneudsagn fra den truede familie.

Politiet kørte til området og anholdt den 43-årige, som blev sigtet for trusler mod vidner.

Efter indbringelsen til Holbæk politistation blev han så udadreagerende, at han måtte undersøges af en læge på sygehuset i Holbæk.

Da politiet var færdige med at afhøre den 43-årige og undersøge hans personlige forhold, besluttede anklagemyndigheden, at fremstille ham i grundlovsforhør i Retten i Holbæk med henblik på varetægtsfængsling for at undgå yderligere trusselssager mod familien. Retten bestemte, at den 43-årige mand skulle varetægtsfængsles foreløbigt til den 29. januar.

Læs også: 43-årig sigtet for hærværk i Ladegårdsparken

Leave a Reply