Mulig spritbilist løb fra politiet – men politiets hund fandt ham

I nat, kort efter midnat, ville en af politiets hundepatruljer standse en bil på Holbækvej i Mørkøv for at lave en rutinemæssig kontrol, men det det blev ikke nogen helt nem opgave.

I første omgang kørte bilen fra politiet, men blev fundet kort efter. I bilen befandt sig en 47-årig mand fra Gislinge, men en anden mand var løbet fra bilen. Det er dog ikke helt nemt, at løbe fra en hundepatrulje, for en politihund fik snuset sig frem til den flygtede mand, der viste sig at være en 28-årig mand fra Mørkøv. I forbindelse med anholdelsen, blev han bidt af hunden.

Både den 47-årige og den 28-årige blev skønnet påvirkede af spiritus og narko. Men da politiet ikke med sikkerhed kunne sige, hvem af de to mænd, der havde været fører af bilen, blev de begge anholdt og taget med til en blodprøveudtagelse på sygehuset.

Det ville den 47-årige dog ikke og han blev udadreagerende og modsatte sig blodprøveudtagelsen. Han blev derfor taget med på politistationen, hvor blodprøven blev udtaget. Herefter blev han hensat i detentionen til afrusning.

Den 28-årige blev løsladt på sygehuset, hvor han fik behandling for hundebiddet.

Politiet afventer nu resultatet af blodprøverne, og skal herefter forsøge at fastslå, hvem der førte bilen.

Denne artikel er publiceret den 3. januar 2019 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply