Bandidos rømmer klubhuset i Holbæk

Ved 12.30-tiden var der roligt foran Bandidos MC West Citys klubhus i Østerstræde i Holbæk. Indenfor var man igang med at pakke ned. Foto: Michael Johannessen.

Lørdag formiddag og eftermiddag er der aktivitet bag de tilskoddede vinduer i Bandidos MCs klubhus på Østerstræde i Holbæk.

Den lokale afdeling Bandidos MC West City har fået tilladelse til at være i klubhuset i forbindelse med, at afdelingen fraflytter huset.

Holbaekonline.dks fotograf på stedet oplyser, at der er er aktivitet i huset, ligesom der er set flere personer med tilknytning til Bandidos MC på stedet.

Udenfor klubhuset var der ved 12.30-tiden roligt. Politiet holdt et skarpt øje med klubhuset og aktiviteterne foran huset.

Opholdsforbud

Politiet indførte opholdsforbud i huset efter der nattn til den 25. oktober blev kastet en håndgranat mod huset. Angrebet menes at være en del af en konflikt mellem Bandidos MC West City og en gruppering i Agervang.

I forbindelse med flytningen har politiet midlertidigt ophævet opholdsforbuddet, så Bandidos kan komme ind og hente deres ting.

Både hus og ting har været været under skarp overvågning fra politiets side siden den 25. oktober. Siden den dag har der nemlig været én eller to betjente på vagt foran huset.

Holbaekonline.dks fotograf på stedet fortæller, at der fortsat er politiet tilstede ved klubhuset.

Det er endnu uvist, om Bandidos har fundet et nyt klubsted.

Opdateret kl. 15.28 med fotos og video
Holbaekonline.dk følger sagen…..

This slideshow requires JavaScript.

Denne artikel er publiceret den 17. november 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply