POWER omsatte for 11 millioner på åbningsdag

Køen foran POWER i Holbæk var fra morgenstunden flere hundrede meter lang. (PRfoto)


Både omsætning og besøgstal oversteg forventningerne, da POWER fredag slog dørene op til kædens nye butik i Holbæk Megacenter.

POWER selv, havde forventet 5.000 besøgende, men oplyser nu, at flere end 9.000 besøgende lagde vejen forbi den nye forretning på åbningsdagen, hvor der blev solgt flere end 600 computere og tablets, 600 hårde hvidevarer og 750 mobiltelefoner og fitnessprodukter og ikke mindre end 1.800 støvsugere og andre små-elektriske husholdningsapparater – svarende til 2 stk. i minuttet.

I alt blev der omsat for 11 millioner kroner fredag.

– Det har været en fuldstændig forrygende åbningsdag og weekend for vores nye POWERHOUSE. Vi havde en forhåbning om, at godt 5.000 nordvestsjællændere ville lægge vejen forbi vores åbningsfest – og en intern målsætning om at nå 5 mio. kr. i omsætning. Så vi er selvfølgelig lykkelige over at tage imod flere end 9.000 besøgende og nå hele 11 mio. kr. i omsætning fredag. Den fantastiske velkomst bekræfter os i, at vi gør det rigtige ved at være bannerfører for billigere og mere gennemsigtige priser på elektronik og hvidevarer, siger Jesper Boysen, direktør hos POWER.

– Vi har lovet sjællænderne lavere priser og øget konkurrence inden for elektronik og hvidevarer. Det har de nu fået, og det bliver vel modtaget. Gennem hele weekenden har vi – udover tusindvis af holbækkere – haft besøgende fra hele Nordvestsjælland, der har taget turen til Holbæk for at gøre en ekstraordinær god handel. Sikke en modtagelse, siger Jesper Boysen.

Tal fra åbningsdagen:
Flere end 600 hårde hvidevarer solgt
Flere end 300 TV solgt
Flere end 300 lydprodukter solgt
Flere end 1.800 støvsugere og andre små-elektriske husholdningsapparater solgt
Flere end 600 computere og tablets solgt
Flere end 750 mobiltelefoner og fitnessprodukter solgt
Flere end 9.000 besøgende
Omsætning: Over 11 millioner kroner
Kilde: POWER

Se også: Web-TV: Tilbringer natten foran POWER i jagt på gode tilbud og Læs: POWER åbnet i Holbæk – interessen er kolossal

Denne artikel er publiceret den 13. november 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply