Knallertkører gav politiet fingeren

Arkivfoto: derneuemann / Pixabay


Hvis man ikke har rent mel i posen, bør man nok afstå fra at tiltrække sig politiets opmærksomhed. Den tommelfingerregel rettede en knallertkører fra Holbæk sig ikke efter onsdag aften.

Kort før klokken 19 bemærkede en politi patrulje en mand, der kom gående slingende ud af et supermarked med favnen fuld af guldøl. Da han så patruljen, viste han politiet sin fremstrakte langfinger, hvorefter han satte sig op på en knallert og kørte fra stedet, før patruljen kunne nå at tilbageholde ham.

Spirituskørsel på knallert – Skagerakvej, Holbæk

Politiet kørte efter knallerten med udrykningssignalerne tændt, men det fik ikke føreren til at standse. Kort tid efter kørte han dog fast i noget mudder, så knallerten sad fast.

Patruljen henvendte sig til føreren, der viste sig at være en 62-årig mand fra Holbæk, som var tydelgit påvirket af spiritus.

Manden var udadreagerende overfor patruljen, der ved anholdelsen måtte lægge ham i håndjern og taget med til afhøring og udtagelse af en blodprøve.

Under afhøringen forklarede manden at han havde drukket utallige øl over hele dagen og det viste sig, at han ikke havde den lovpligtige forsikring på knallerten.

Når resultatet af blodprøven foreligger, vil sagerne for overtrædelserne af færdselsloven bliver afgjort samlet, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Denne artikel er publiceret den 11. oktober 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply