DR3 har fulgt Danmarks yngste borgmester

Foto: Holbæk Kommune

Fra i aften kan borgmester Christina K. Hansen ses på tv-kanalen DR3.

DR 3 har fulgt borgmesteren og det er der kommet en hel lille tv-serie ud af i fire afsnint med titlen “25 år og borgmester – Danmarks yngste borgmester”. Det første sendes i aften kl. 21.30.

I DRs omtale af programmet hedder det “Christina K. Hansen er lige blevet valgt som borgmester og skriver historie som den yngste i Danmark nogensinde og uden erfaring. Nu står hun over for en kolossal opgave at rette op på økonomien. Hun er stålsat på at gøre al ting perfekt Men kan hun leve op til alles forventninger?”

Hvis man ikke kan vente til kl. 21.30, eller hvis det af en anden grund passer bedre at se programmet på et andet tidspunkt, så kan man se det “on demand” her: https://www.dr.dk/tv/se/25-ar-og-borgmester/25-ar-og-borgmester-2/25-ar-og-borgmester-danmarks-yngste-borgmester-1-4#!/

Denne artikel er publiceret den 10. oktober 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply