29. november 2023

Foto: Michael Johannessen

Foto: Michael Johannessen

Rockerfest, kanonslag, en smadret Audi og grupper af mennesker, som jagtede hinanden med slagvåben – jo politiet havde nok at se til fredag aften i Holbæk.

I klubhuset i Østerstræde i Holbæk holdt den lokale afdeling af Bandidos MC fest og kl. 20.40 modtog politiet flere anmeldelser om uro og uorden i gaden hvor der bl.a. skal der være blevet kastet med kanonslag.

Flere politipatruljer blev sendt til området, men da politiet nåede frem, var der atter ro i gaden.

Ifølge vidner var urostifterne muligvis personer af anden etnisk oprindelse end dansk, som også havde kastet kanonslag.

Grupper jagtede hinanden
Kort efter fik politiet oplysninger om, at der i Holbæk-midtby var to grupper af forskellig etnisk oprindelse, som havde jagtet hinanden med bl.a. slagvåben. Oplysningerne gjorde, at politiet var massivt til stede i området ved Østerstræde og i Holbæk by generelt i de næste timer.

Smadret Audi
Ikke langt fra Østerstræde, i Østre Skolegade, blev en Audi personbil godt og grundigt smadret. Der var tale om en 23 år gammel Audi A4 1,6.

På trods af tilstedeværelsen i byen fandt politiet ikke nogen, som kunne mistænkes for hverken kanonslag, eller “jagten”, ligesom politiet heller ikke kunne finde nogen der kunne sættes i forbindelse med hærværket mod Audien.

Politiet vil dog fortsætte efterforskningen i et forsøg på at finde frem til årsagen til uroen i Holbæk fredag aften.

This slideshow requires JavaScript.