Tyrolerorkester varmer op til fest i Gundestrup

Foto: HOM


Der er lagt op til en herlig aften på Holbæk & Omegns Musikskole i Gundestrup fredag d. 12. oktober.

Aftenen byder på spisning, musik og dans.

HOM Tyrolerorkester og Reiners Big Band slår sig sammen om at give dig en kæmpe oplevelse på Holbæk & Omegns Musikskole i Gundestrup. Fadølsanlægget og de grillede kyllinger er parat til klokken 18.30, og du kan ekstraordinært tre dage endnu nå at købe billet til arrangementet.

Iført smækbukser, tyrolerhat og harmonika varmer HOM Harmonikaorkester publikum op under spisningen med de kendte og livlige tyrolermelodier og fælles skålesange. Herefter spiller Reiners Big Band op til dans med et festligt medrivende repertoire, der allerede er blevet afprøvet flere gange til oktoberfest i Calella i Spanien. Faktisk var RBB også inviteret til Calella i 2018, men valgte at den årlige udlandsrejse skulle gå til Moskva. Der var publikumsstemningen også hel i top og bandet lover at gøre alt for at denne kan fortsættes på tyroleraftenen.

Den oprindelige Oktoberfest, så dagens lys i München på selv samme dato d. 12. oktober i 1810, da brylluppet mellem kronprins Ludwig og prinsesse Therese skulle fejres. Oktoberfesten er blevet et fænomen, der efterhånden strækker sig over en hel måned med flere millioner af besøgende til arrangementer rundt om i hele verden.

Festen på HOM er naturligvis i et noget mindre omfang, men du kan være sikker på at få én på opleveren, hvis du er til hygge, fest og dans.

Billetter á 160 kr. inkl. mad kan bestilles på hom@hom-musik eller telefon 59660866.

Denne artikel er publiceret den 3. oktober 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply