Tricktyve besøgte 94-årig kvinde

Arkivfoto: Rolf Larsen.

I går ved 18-tiden fik politiet en anmeldelse fra en pårørende til en 94-årig kvinde, som netop have haft besøg af en udenlandsk kvinde, der havde presset sig ind i den 94-årie lejlighed på Munkholmvej i Holbæk.

Den udenlandske kvinde førte den 94-årig ud i køkkenet, mens hun sagde, at hun ville forære den 94-årige nogle grøntsager. Den 94-årige kunne ikke forstå, hvad kvinden ville, der kom med en historie om at hun boede ovenpå.

Efter lidt tid forlod kvinden lejligheden, og den 94-årige ringede til sit barnebarn og fortalte hvad der var sket. Barnebarnet fandt efterfølgende en skuffe stående åben i stuen. Da dem udenlandske kvinde ikke havde været inde i stuen, antager politiet, at de har været flere om det. Der var umiddelbart ikke stjålet noget.

Den 94-årige kvinde beskrev den udenlandske kivnde som: 27-30 år, muligt tyrkisk af udseende, buttet med meget stor barm. Iført lys/hvid langærmet trøje.

Denne artikel er publiceret den 20. september 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply