En lille forsmag på vores kommende portræt af Carsten Andersen

Carsten Andersen som sognerådsformand i Andelslandsbyen Nyvang. Foto: Rolf Larsen.

Carsten Andersen er en kendt person i Holbæk og omegn, og i den forbindelse er omegnen meget stor, fordi Carsten indtil for nylig var pressemedarbejder ved Midt- og Vestsjællands politikreds. Holbaekonline.dk arbejder på en lille portrætudsendelse af manden som respekteres blandt både dem han som politimand arbejdede på at få sat bag tremmerne, politiske modstandere og “sognebørnene” i Andelslandsbyen Nyvang.

Carsten Andersen valgte fonylig at gå på pension efter 40,5 år hos politiet for at få mere tid til at passe sine andre gøremål: At være kommunalbestyrelsesmedlem for partiet Venstre, sognerådsformand i Andelslandsbyen Nyvang, der ligger lidt uden for købstaden Holbæk, musikken og livet som fritidssejler – sidste interesse deler han bestemt ikke med sin bedre halvdel Pernille Kruse….

To medarbejdere fra Holbaekonline.dk er gået i gang med at lave et portræt af manden med de mange interesser, selvom udsendelsen endnu ikke er lavet færdig – men nærmere kun lige påbegyndt, så skynder vi os fluks at bringe en lille uhøjtidelig smagsprøve på den kommende udsendelse. Se smagsprøven herunder:

Denne artikel er publiceret den 9. september 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply