Paludan vil demonstrere mod “ghettoens kriminelle samfundstabere”

Rasmus Paludan, Stram Kurs, vil demonstrere i Agervang. (Screendump fra Stram Kurs-video).

Den islamkritiske debatør og leder af det lille parti Stram Kurs, Rasmus Paludan, vil på onsdag demonstrere i Agervang. Holbaekonline.dk har spurgt ham hvorfor.

Hvorfor har du valgt at demonstrere i Agervang?

– Flere har via henvendelser opfordret og inviteret mig til at komme til Agervang.

Dine demonstrationer har ofte et tema, hvad er temaet og formålet ved demonstrationen i Agervang?

– Demonstrationens tema er “Demonstration for Danmark og mod ghettoens kriminelle samfundstabere”. Vores demonstrationer har altid det formål at udbrede kendskabet til partiet og vores politik samt at øge muligheden for gennemførelse af vores politik.

På Stram Kurs’ hjemmeside kalder I Agervang for “AgerHomoVang”, hvorfor?

– Det er for at drille de lokale muslimer med, at de er homoseksuelle, selvom de muligvis ikke alle sammen er det. Jeg og Stram Kurs har ikke noget imod homoseksuelle, det er tværtimod Islam og mange muslimer, der har det.

– Vi synes, det er vigtigt, at alle borgere i Danmark, inkl. muslimer, er i stand til at reagere fredeligt på, at man laver sjov og satire.

Kan du forstå, hvis nogle af beboerne i de boligområder du besøger, føler sig stærkt provokeret af din tilstedeværelse og udtalelser?

– Nej. Der findes ofre, og der findes frivillige. Bilulykker har ofre. Lovlige demonstrationer har kun frivillige, så hvis nogen “føler sig stærkt provokeret”, så er det noget, de frivilligt vælger at blive. Dog er det et stort problem i samfundet, hvis der er en eneste person, der bliver stærkt provokeret af, at jeg som politiker færdes i det offentlige rum.

Agervang har i årevis været på regeringens “ghettoliste”.

Denne artikel er publiceret den 3. september 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

8 kommentarer

 • Lars O.

  Manden har sin grundlovssikrede ret til at udtrykke sig (indenfor lovens rammer) jvr. Grundloven §77: ”Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene.” MEN det betyder ikke, at folk behøver at lytte til ham. Hans eneste grund til at møde op er at fremprovokere en handling fra (unge) muslimer, som han kan optage og udstille på sine hjemmesider. Han behøver kun få sekunders video, så er hans mission udført. Råb, spyt, forsøg på at argumentere mod ham, æg, trusler osv. osv. er vand på hans mølle. Så det bedste vil være hvis alle blev væk fra den parkeringsplads og området omkring hvor han vil “demonstrere”. For uden reaktioner fra beboerne (eller andre) så er hans “demonstration” intet værd.

 • Lars Christensen

  Godt at se nogen tage parti for “de unge muslimer” der beriger vores hverdag.

 • René Strunch

  Det er beskæmmende, så meget vind i sejlene racistiske, fascistiske og nazistiske synspunkter har fået i dagens Danmark. Jeg er sgu flov over at være dansker!

 • Allan

  Det jo godt nok at han prøver at gøre noget, når vores sløve poiltikere åbenbart ikke gide.

 • Lars Christensen

  Hej Rene Strunch. Flot formuleret; “racistiske, facistiske og nazistiske synspunkter”. Dvs. at borgere der er trætte af bande og voldskriminalitet, bil og containerafbrændinger, stenkast fra broer, 36 milliarder i udgifter om året og hertil frygter svenske tilstande for de kommende generationer bevæger dig til at være flov over at være dansker. Det er meget svært at bearbejde “rationelt”. Måske skulle du flytte til Malmø.

 • Joachim S

  Så sygt godt skrevet Lars Christensen. De tosser der støtter de her voldelige psykopater, har så let ved at kaste racist-kortet for at “vinde” diskussionen. Føj siger jeg bare.

 • Lars Christensen

  Tak Joachim S. Jo man bliver helt flov over at Rene Strunch kalder sig dansker og naturligvis bruger smudskastning istedet for fakta, men det er efterhånden normalt også i pressen. Jeg går ofte ture omkring hvor jeg bor og har flere gange standset op ved den nu nedbrændte børnehave “Eventyrlunden” ved Stenhusvej. Det var et dejligt sted og jeg tænkte at børnene var heldige at være i de dejlige omgivelser. Det er nu en trist ruin. Mit gæt er at en modig muhammed kriger i nattens mulm og mørke futtede stedet af. Det har både givet status og respekt i hos Imanen og i miljøet , ingen kunne tænke på at sige noget til politiet, så det bliver aldrig opklaret. Det danske retsvæsen er slet ikke “gearet” til denne type kriminalitet.Nu får Muslimerne en moske i Holbæk. Jeg er glad for at mine forældre ligger i grave, de ville ikke kunne bære at se hvad der sker i Danmark nu.

 • Jan Sohn, Nordvestvej 5, 4300 Holbæk

  Jeg havde heldigvis ikke hørt om den såkaldte stramme kurs før i går, hvor jeg slog det op på Google. Der er åbenbart tale om nogle få tumper, der kun kunne opnå mellem 0,01 og 0,02 procent af stemmerne i de københavnske kredse ved sidste valg.

Leave a Reply