14. april 2024

Der bliver musik og fest når "Gadefest On Tour" lørdag indtager Filmtorvet i Holbæk. PRfoto.

Der bliver musik og fest når “Gadefest On Tour” lørdag indtager Filmtorvet i Holbæk. PRfoto.

I løbet af sommeren har Holbæk fået besøg af omrejsende cirkus, omrejsende tivoli og nu kommer også en omrejsende gadefest.

Lørdag omdannes Filmtorvet til én stor gratis gadefest, når “Gadefest On Tour” lægger vejen forbi Holbæk.

Bag gadefesten står et af Danmarks største bryggerier og samarbejder med flere lokale partnere.

Musikken kurateres af TooManyLeftHands, og under konceptet ”TooManyLeftHands & Friends”, inviterer dj-duoen en række lokalkendte- og udefrakommende artister med på scenen for at skabe en unik fest på Filmtorvet.

Den danske dj-duo er efterhånden ikke til at komme udenom hverken herhjemme eller på den internationale elektroniske musikscene. Anders K og Martin Nick har både spillet i de franske alper og på Ibizas badestrande. Fornyeligt gæstede de Summerburst Festival i Sverige, og de var også at finde på Tinderboxs Magicbox-scene for fjerde år i træk.

– Vi har stor erfaring med at lave gadefester, og selvom det stadigvæk er lidt forbudt, fordi man fester i et miljø, hvor man normalt ikke må feste, så skabes der en unik stemning, når hele byen går sammen og fester igennem. Vi glæder os seriøst til Holbæk, fortæller Martin Nick.

Gadefesten på Filmtorvet starter kl. 15.00 med lørdagsbar. Der vil være lounge fra Summitweek, lokale street-food boder, og så arrangerer UngHolbæk basket, fodbold og skating. Alt sammen som opvarmning til den store fest som for alvor går i gang nogle timer senere.

Fra kl. 24.00 fortsætter Gadefest On Tours officielle afterparty i Boxen på Østre Havnevej, hvor lokale dj’s holder festen i gang til den lyse morgen.

– Gadefesten er ikke kun et arrangement, der vender byen på hovedet i form af en gedigen fest. Den hylder også lokale de lokale helte og ryster byen sammen, fortæller Peter Schmidt Andersen.

Der er gratis adgang, og tilmelding er ikke nødvendig.