94-årig kvinde snydt af tricktyv – viste selv tyven hvor værdierne var

Foto: Rigspolitiet.

Pårørende til en 94-årig kvinde fra Tølløse kontaktede i går politiet og fortalte, at kvinden havde været udsat for et tricktyveri.

Tyveriet fandt sted den 16. juni omkring kl. 15.00 da kvinden blev opsøgt på sin bopæl af en fremmed mand, som ville have bekræftet, at det var den 94-åriges rollator, der stod i opgangen.

Manden rådede herefter den 94-årige til at tyverisikre den, hvorefter han efter en snak om nøgler spurgte, om hun var i besiddelse af sine penge og sine smykker. Den 94-årige kontrollerede dette og afslørede i den forbindelse, hvor hun gemte sine værdigenstande.

Manden forlod på et tidspunkt hendes bopæl og havde formået ubemærket at stjæle 3000 kr., hvilket den 94-årige først opdagede i løbet af nogle dage.

Den fremmede mand blev beskrevet som: A: Mand, Dansk af udseende, 40-45 år, Kropsbygning: Almindelig, Yderligere kendetegn: betegnet som nydelig og velsoigneret, Talte: Dansk med accent, Iført: Shorts, formentlig skjorte.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der måtte have bemærket manden i området i lørdags, eller som måske har haft tilsvarende henvendelser fra ham. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Denne artikel er publiceret den 22. juni 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply