Søndag er mølledag i Nr. Jernløse

Søndag er der åbent i Nr. Jernløse Mølle i anledning af den årlige Mølledag. (PRfoto)

På søndag åbner mere end 100 gamle vand- og vindmøller for publikum i anledning af Dansk Mølledag, som i øvrigt har 25 års jubilæum i år. Også Nr. Jernløse Mølle holder åbent for publikum med mange spændende aktiviteter.

Arrangementet begynder klokken 11 med boder, udstillinger og arbejdende værkstede samt hestevognstur i omegnen. Man kan f.eks. tage hestevognen til Nr. Jernløse Kirke hvor både kirkerummet og tårnet er åbent for besøgende. Det er også muligt at besøge Løvenborgkapellet.

Der vil i løbet af dagen være underholdning ved Jernløse Hornorkester, hoppeborg, vinsmagning og meget mere. Ligesom det vil være muligt at købe bl.a. vand, øl, kaffe og kage. Der er gratis adgang og arrangementet slutter klokken 16.00.

Denne artikel er publiceret den 12. juni 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply