16-årig varetægtsfængslet: Sigtes for trusler mod vidne

Foto: Alex Christensen

En 16-årig pige er blevet varetægtsfængslet, sigtet for trusler mod et vidne.

Mandag vidnede en 19-årig kvinde i en voldssag i Retten i Holbæk. Efter hun havde vidnet blev hun overfaldet på Markedspladsen i Holbæk af en pige, der kaldte vidnet for stikker m.v. Optrinnet blev overværet af en bekendt til overfaldskvinden.

Politiet anholdt efterfølgende en 18-årig kvinde fra Nørreballe og en 16-årig pige fra Stokkemarke. Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi var den 16-årige den aktive og hun havde bl.a. skubbet den 19-årige omkuld.

Den 18-årige blev løsladt efter afhøring, hvorimod den 16-årige i går blev fremstillet i grundlovsforhør og her valgte retten, at varetægtsfængsle hende til den 12. juni. Hun bliver anbragt på en lukket institution for unge under varetægtsfængslingen.

Denne artikel er publiceret den 30. maj 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply