4. marts 2024

Carsten Andersen (V) på vej ombord på Hjalm -klar til at møde vælgerne. Foto: Henning Lundhøj.

Carsten Andersen (V) på vej ombord på Hjalm -klar til at møde vælgerne. Foto: Henning Lundhøj.
Venstres kommunalbestyrelsesmedlem Carsten Andersen, var fredag klar til at møde vælgerne ombord på skibet Hjalm.

I forbindelse med Skvulp stiller flere lokalpolitikere op til møde med vælgerne. Fredag var Carsten Andersen den første til at tage en snak med de vælgere – ikke nødvendigvis hans egne – som havde lyst.

Carsten Andersen er blevet ny gruppeformand for Venstre, efter tidligere borgmester Søren Kjærsgaard på kommunalbestyrelsesmødet i onsdags fik “ja” til at træde ud af kommunalbestyrelsen. Søren Kjærsgaard skal fremover være udviklingsdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn.

Til dagligt arbejder Carsten Andersen som kommuniktionsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi, desuden er han bestyrelsesmedlem i Andelslandsbyen Nyvang, hvor han også er en del af “Nyvang-Tidende”, så kommunaktion er ikke fremmed for ham.

Lørdag vil andre politikere være ombord på Hjalm, for at møde vælgerne.

This slideshow requires JavaScript.