13. juni 2024

Irma i Holbæk lukker. Foto: Google Streetview.

Irma i Holbæk lukker. Foto: Google Streetview.

Coop Danmark A/S, der ejer Irma-kæden har valgt at man fremover vil gøre mere for de københavnske kunder og derfor har kæden valgt at lukke sine butikker uden for det “urbane område”. Det betyder at Irma på Labæk i Holbæk lukker.

I forbindelse med Irmas nye strategi ”Det Urbane Irma 2018-2022”, som koncentrerer sig om at gøre mere for de københavnske kunder, lukker kæden en række butikker.

Med “Urban” mener Coop og Irma Storkøbenhavn og dele af Nordsjælland “og der hvor Københavnerne opholder sig i fritiden og kører hen, når de har fri far arbejde”, som der står i en pressemeddelelse fra koncernen.

– Irma skal være noget særligt, og vi tror ikke på, at vi kan være noget særligt for alle. Derfor har vi valgt at koncentrere os om de kunder, der i særlig grad går op i henholdsvis økologi, dyrevelfærd, vegetar- og plantebaseret fødevarer, i livsnydelse og madglæde samt nye varer. Det er kunder, der primært findes i København og andre storbyer, og derfor koncentrerer vi kræfterne her, siger Irmas direktør, Søren Steffensen.

De mange kunder, som har været glade for at vi havde en Irma i Holbæk må fremover gå i Kvickly, hvor Coop lover, at man vil lave en “butik-i-butikken” med Irma-varer.

– Ved at åbne ”butikker-i-butikken” kan vi tilgodese kunderne uden for København, siger Irmas direktør, Søren Steffensen.

Lukker 8. april
Medarbejderne i de berørte butikker – også i Holbæk – er blevet orienteret om lukningen Coop lover, at de i videst muligt omfang blive tilbudt job andre steder i Irma og Coop.

Irma på Labæk i Holbæk er en af de 11 butikker, som Coop lukker. Sidste åbningsdag bliver den 8. april.